لیزر دایود بهتر است یا لیزر اس اچ آر ؟

diode shr
دسته‌ها: مقالات

اگر بخواهم از تجربه شخصی خودم برای کار کردن بین دستگاه دایود و اس اچ آر براتون توضیح بدم ,باید خلاصه بگم در دایود فقط یک تا دوجلسه درمان در مقایسه با اس اچ آر کمتر میشود . این شد تفاوت دایود و اس اچ آر از لحاظ کاربری, اما از لحاظ فنی اثر بخشی دایود به نظر من از اس اچ آر در اکثر موارد بیشتر است معمولا زیبا جوی شما راضی تر است یعنی ریزش بیشتری را تجربه میکند.علت این امر هم واگرایی بالاتر اس اچ آر نسبت به دایود است,که باعث کاهش نفوذ پذیری اشعه و کاهش اثر گرمایی در اس اچ آر میگردد .این جاست که میگن مشتری حرف اول و آخر رو میزنه اینطوری توضیح بدم که کاربر ما با دایود سریعتر نتیجه میگیرد و رضایت بیشتری دارد,البته باید این را هم بگم که دایود مناسب تایپ پوستی ایرانی ها هم هست .تا اینجا یعنی هم رضایت بالاتر و هم سرعت بیشتر آنچه خوبان دارند همه یکجا دارد این دایود ما.

اما خوب معایبی هم برای دایود وجود دارد, مثلا در نگه داری هندپیس دستگاه دایود باید دقت بیشتری کرد.چون مهمترین قطعه در دایود هندپیس آن است و مهمترین قطعه هندپیس استک آن است,اگر به هر دلیلی هندپیس دایود از دست شما بیوفتد آسیب هزینه زیادی در مقایسه با اس اچ آر به شما وارد میشود  عیب دوم دایود بنظر من سیستم کولینگ قوی است که احتیاج دارد و گرنه سریع استک  میسوزه و باید کلی هزینه خرید هندپیس کنیم اما خوب به هر حال من خودم از دایود نتیجه بهتری, دیدم و بنظرم ارزش آن را دارد که با دقت از هندپیس و سیستم کولینگ آن مراقبت شود  برای  توضیح بیشتر فرایند کار دایود  و اس اچ آر باید بگم: دستگاه دایود لیزر موهای زائد یک روش پزشکی است که از یک پرتوی متمرکز از نور (لیزر) برای از بین بردن موهای ناخواسته استفاده می کند طول موج808 نانو متر. هنگام لیزر، اشعه نوری را منتشر می کند که توسط رنگدانه (ملانین) در مو جذب می شود. انرژی نور به گرما تبدیل می شود و به کیسه های لوله ای شکل داخل پوست (فولیکول های مو) که مو ایجاد می کند آسیب می رساند. این آسیب رشد آینده مو را مهار یا به تأخیر می اندازد. اما در اس اچ آر اشعه از فیلتر  640 -610-690  نانومتر عبور میکند و همین امر باعث واگرایی بیشتر نسبت به دایود و هدر رفت انرژی تخلیه شده روی پوست در مقایسه با دایود میگردد. خلاصه که بنظر من معایب دایود از مزایاش بیشتر است و انتخاب هوشمندانه ای است گرچه خیلی از کلینیکداران با دستگاه اس اچ آر و یک اپراتور حرفه ای در حال حاضر دارند خیلی خوب کار میکنند.

اگرچه لیزر موهای زائد به طور موثری رشد مو را برای مدت طولانی به تأخیر می اندازد، اما معمولاً به ریزش دائمی مو منجر نمی شود. چندین روش لیزر موهای زائد برای برداشتن موهای اولیه لازم است، و همچنین ممکن است به درمان های لازم نیز احتیاج پیدا کنید. لیزر موهای زائد برای افرادی که پوست روشن دارند و موهای تیره دارند موثر است.

diode shr

لیزر موهای زائد

از لیزر موهای زائد برای کاهش موهای ناخواسته استفاده می شود. محل های درمان معمول شامل پا، زیر بغل، لب فوقانی، چانه و خط بیکینی است. با این وجود، درمان موهای ناخواسته تقریباً در هر ناحیه، به جز پلک یا محیط اطراف، امکان پذیر است.

رنگ مو و نوع پوست بر موفقیت لیزر موهای زائد تأثیر می گذارد. اصل اساسی این است که رنگدانه مو، اما نه رنگدانه پوست، باید نور را جذب کند. لیزر باید ضمن جلوگیری از آسیب رساندن به پوست، فقط به فولیکول مو آسیب برساند. بنابراین، تضاد بین مو و رنگ پوست – موهای تیره و پوست روشن – بهترین نتیجه را به همراه دارد.

در صورت وجود اختلاف کمی بین رنگ مو و پوست، خطر آسیب دیدن پوست بیشتر است، اما پیشرفت های فناوری لیزر باعث شده است که بهترین لیزر موهای زائد را برای افرادی که پوست تیره تری دارند، انتخاب کند. لیزر موهای زائد برای رنگ موهایی که نور را به خوبی جذب نمی کنند موثر است: خاکستری، قرمز، بلوند و سفید. با این حال، گزینه های درمانی لیزر برای موهای با رنگ روشن همچنان توسعه یافته است.

خطرات

خطرات عوارض جانبی با توجه به نوع پوست، رنگ مو، برنامه درمانی و پیروی از مراقبت های پیش از درمان و پس از درمان متفاوت است. رایج ترین عوارض لیزر موهای زائد شامل موارد زیر است:

سوزش پوست. ناراحتی موقتی، قرمزی و تورم بعد از لیزر موهای زائد امکان پذیر است. علائم و نشانه ها به طور معمول طی چند ساعت از بین می روند.
تغییر رنگدانه. لیزر موهای زائد ممکن است پوست آسیب دیده را تاریک یا روشن کند، معمولاً به طور موقت. روشنایی پوست در درجه اول بر کسانی که از قرار گرفتن در معرض آفتاب جلوگیری نمی کنند قبل یا بعد از درمان و افرادی که پوست تیره ای دارند، تأثیر می گذارد.

به ندرت، لیزر موهای زائد می تواند باعث ایجاد تاول، پوسته پوسته شدن، جای زخم یا سایر تغییرات در بافت پوست شود. سایر عوارض جانبی نادر شامل خاکستری شدن موهای درمان شده یا رشد بیش از حد مو در مناطق تحت درمان، به خصوص در پوستهای تیره است.

به دلیل احتمال آسیب دیدگی چشم، لیزر موهای زائد برای پلک ها، ابروها یا مناطق اطراف آن توصیه نمی شود.

diode shr01

آمادگی قبل از انجام لیزر:

اگر علاقه مند به لیزر موهای زائد هستید، پزشکانی را انتخاب کنید که دارای مجوز در یک تخصص مانند پوست یا جراحی زیبایی باشد و در زمینه لیزر موهای زائد نیز دارای مجوز باشد. اگر یک دستیار پزشک یا پرستار دارای مجوز عمل را انجام می دهند، مطمئن شوید که پزشک نظارت می کند و در طول درمان در دسترس است. در مورد سالنهای زیبایی یا سایر اماکنی که به پرسنل غیرمجاز اجازه می دهد لیزر موهای زائد را انجام دهند، محتاط باشید.

قبل از لیزر موهای زائد، با پزشک مشورت کنید تا مشخص شود که آیا این گزینه درمانی مناسب برای شما است یا خیر. پزشک شما به احتمال زیاد موارد زیر را انجام می دهد:

سابقه پزشکی خود را، از جمله استفاده از داروها، سابقه اختلالات پوستی یا زخم و روشهای قبلی برای زدودن موهای زائد را برای او شرح دهید
در مورد خطرات، مزایا و انتظارات، از جمله اینکه لیزر موهای زائد چه کاری را برای شما انجام می دهد با ایشان بحث کنید.

پزشک همچنین در مورد لیزر موهای زائد دستورالعمل های خاصی را ارائه می دهد که می توانند شامل موارد زیر باشند:

اجتناب از قرارگیری در معرض آفتاب. توصیه های پزشک خود را برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض آفتاب، معمولاً تا شش هفته قبل از درمان، دنبال کنید و روزانه از یک ضد آفتاب با طیف گسترده استفاده کنید.

پوست شما را روشن تر می کند. از هرگونه کرم های ضد آفتاب که پوست شما را تیره می کند، خودداری کنید. پزشک ممکن است در صورت داشتن لکه های براق یا تیره پوست، کرم سفید کننده پوست را تجویز کند.

اجتناب از سایر روش های از بین بردن مو. اپیلاسیون و الکترولیز می تواند فولیکول مو را مختل کند و باید حداقل چهار هفته قبل از درمان از آن خودداری کرد.

اجتناب از داروهای رقیق کننده خون. قبل از عمل از پزشک خود بپرسید که از چه داروهایی مانند آسپرین یا داروهای ضد التهاب بایستی پیشگیری کنید.

آنچه انتظار دارید

لیزر موهای زائد معمولاً نیاز به دو تا شش مرتبه درمان دارد. فاصله بین درمانها بسته به موقعیت مکانی متفاوت خواهد بود. در مناطقی که مو به سرعت رشد می کند، مانند لب فوقانی، درمان ممکن است در چهار تا هشت هفته تکرار شود. در مناطقی از رشد آهسته مو مانند پشت، درمان ممکن است هر 12 تا 16 هفته باشد.

برای محافظت در برابر هر روش درمانی، عینک مخصوصی را برای محافظت از چشمان خود در برابر پرتو لیزر بایستی بکار بگیرید. پزشک ممکن است یک ماده بی حس کننده موضعی را برای پوست شما اعمال کند تا هرگونه ناراحتی در طول درمان را کاهش دهد.

در طول عمل

بسته به نوع لیزر، یک دستگاه خنک کننده در نوک ابزار یا یک ژل خنک کننده ممکن است برای محافظت از پوست شما و کاهش خطر عوارض جانبی استفاده شود.

هنگامی که پزشک لیزر را فعال می کند، پرتوی لیزر از پوست شما به سمت فولیکول های مو عبور می کند. گرمای شدید ناشی از پرتوی لیزر به فولیکول های مو آسیب می رساند، که مانع از رشد مو می شود. ممکن است احساس ناراحتی کنید، مانند یک گرمازدگی و احتمالاً از دستگاه خنک کننده یا ژل احساس سرماخوردگی خواهید کرد.

درمان یک ناحیه کوچک مانند لب فوقانی ممکن است تنها چند دقیقه طول بکشد. درمان یک منطقه بزرگتر مانند کمر ممکن است بیش از یک ساعت طول بکشد.

بعد از عمل

ممکن است چند ساعت اول بعد از لیزر موهای زائد، متوجه قرمزی و تورم پوست شوید.

برای کاهش هرگونه ناراحتی، یخ را در ناحیه تحت درمان قرار دهید. اگر بلافاصله پس از لیزر موهای زائد، واکنش پوستی داشته باشید، پزشک ممکن است یک کرم استروئید را در ناحیه آسیب دیده اعمال کند.

تفاوت لیزر دایود و shr

پیش از مقایسه دایود و shr، دو متد لیزری برای از بین بردن موهای زائد بهتر است معرفی کوتاهی در رابطه با هریک از آنها داشته باشیم:

diode shr03

لیزر دایود چیست؟

دایود لیزر یک لیزر متمرکز است که به طور معمول از طول موج 808 نانومتر برای لیزر مو استفاده می کند. این دستگاهها از پرتوی یکتایی نور ساطع می کنند که قادر است به روش انتخابی به فولیکول مو برسد و بدون آسیب رساندن به بافت اطراف، آن را با گرما مورد اصابت قرار دهد. نور لیزر فقط روی ملانین تأثیر می گذارد و آن را از بین می برد.باورت میشه تا همین چند وقت پیش همه میگفتن اس اچ ار بهترین دستگاه اما امروز نظر همه راحت عوض شده و فکر میکنن که دستگاه دایود انتخاب نامبر وانی و رو دستش نیست.

لیزر دایود روشی نوآورانه و قطعی برای رفع موهای زائد، سرعت و عدم وجود عوارض جانبی و ناراحتی در طول درمان را نشان می دهد. شما فقط باید با پوستی تمیز و تراشیده به زیبایی خود نشان دهید. برای انجام درمان با لیزر از ژل خنثی رسانا استفاده می شود تا از یکدست بودن بهتر هندپیس نیز اطمینان حاصل شود.

لیزر اس اچ ار چیست؟

Shr (اس اچ ار) یک روش انقلابی جدید برای رفع موهای زائد است که عملاً بدون درد و عوارض جانبی است. اکثر فن آوری های موزدایی با IPL معمولی از مقدار زیادی گرما برای از بین بردن فولیکول های مو و اطمینان از کاهش دائمی آنها استفاده می کنند. از طرف دیگر، لیزر SHR چندین شلیک اما در ژول های پایین شلیک می کند. این روش جدید به آرامی فولیکول های مو را گرم می کند و باعث ایجاد احساس سوزن سوزن شدن می شود.

مزایا و معایب دایود

زدودن مو با لیزر دایود، سریعترین روش هم در طول مدت و هم در تعداد درمانها است. در انجام کار دشوار و مشکل نیست و فقط در 5-6 جلسه ممکن است شاهد کاهش شدید میزان مو در ناحیه تحت درمان باشید. این فناوری محدودیت فصلی ندارد زیرا به انواع پوست حتی پوست های برنزه شده اجازه درمان در هر فصلی را می دهد.

 

مزایا و معایب shr

از جمله مزایا و عوارض اس اچ آر را می توان به مواردی مثل: جهت درمان کامل با لیزر shr ممکن است 4-6 جلسه درمان در فواصل چهار هفته لازم باشد تا موهایی که در این مدت رشد مجدد دارند از بین بروند. برای تکمیل دوره درمان چندین جلسه درمانی دیگر در فواصل 6 تا 8 هفته زمان لازم است و این مورد را می توان یکی از معایب دستگاه shr دانست.

در حالت کلی از نظر سریع بودن و تاثیر بهتر می توان گفت بهترین لیزر موهای زائد همان لیزر دایود می باشد که مناسب استفاده برای پوست و موهای با نژاد آسیایی نیز هست. جهت خرید لیزر shr و خرید دستگاه دایود می توانید از طریق مراجعه به وب سایت ها و فروشگاه های اینترنتی فروش تجهیزات پزشکی و دستگاه های لیزر اقدام نمایید. گروه لیزر ایرانیان بهترین و معتبرترین وب سایت عرضه این گونه محصولات خرید تضمین شده دستگاه های لیزر دایود را برای شما فراهم نموده است.

برچسب ها:
دیدگاهتان را بنویسید
سوال و نظر خود را در مورد این پست بنویسید.

0 دیدگاه برای پست "لیزر دایود بهتر است یا لیزر اس اچ آر ؟" ارسال شده:

مقالات جدید

flash lamp firstlight ed

0 تا 100 لامپ لیزر (1402)

فلش لامپ لیزر چیست؟

در دستگاه های لیزر پزشکی فلش لامپ لیزر مانند یک پمپاژکننده خون در
این روش می‌تواند روشی غیرتهاجمی و با کمترین عوارض جانبی برای بیماران فراهم کند.

دستگاه‌ هایفو چیست

در کلینیک‌ها و مطب‌های زیبایی کلمه هایفوتراپی را شنیده‌اید، اما منظور از‌ هایفوتراپی و