عوارض و مزایای دستگاه لیزر اس اچ آر

shr benefits
دسته‌ها: مقالات

لیزر shr چیست و چه تفاوتی با انواع دیگر لیزر موهای زائد دارد؟ مزایا و معایب لیزر اس اچ آر کدامند؟ از دیرباز تا به امروز رفع موهای زائد یکی از بزرگترین دغدغه های افراد و بخصوص بانوان در زندگی بوده است، امروزه با پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی راه های مختلفی برای رفع این مشکل و از بین بردن موهای زائد به وجود آمده است و با درمان های نیمه دائمی تا حدودی می توان رشد این موها را کنترل کرد. اگر شما نیز جزو افرادی هستید که از داشتن موهای زائد رنج می برید و به دنبال بهترین روش برای حذف این موها می گردید بایستی بدانید که لیزر موهای زائد بهترین درمان برای از بین بردن این موها است و بهترین فصل هم برای انجام این کار فصل زمستان است.

کاربرد دستگاه shr

بدون شک شما نیز شنیده اید که لیزر درمانی سریع و بدون درد انجام می شود؛ که روشی جهت از بین بردن ریشه ای و سوزاندن ریشه مو ها است. در این مقاله هدف ما شرح لیزر موهای زائد توسط دستگاه اس اچ آر می باشد. در ادامه مطلب مباحثی نیز در رابطه با مقایسه لیزر درمانی توسط دستگاه اس اچ آر و سایر انواع دستگاه های لیزر آورده می شود که با مطالعه دقیق آنها می توانید اطلاعات مفیدی در این خصوص بدست آورید.

shr benefits

لیزر موهای زائد با دستگاه اس اچ آر مدرن ترین تکنولوژی روز دنیا جهت برطرف کردن و لیزر موهای زائد محسوب می شود. این دستگاه با اخذ تاییدیه FDA آمریکا و CE اروپا یکی از برترین دستگاه ها با سرعتی بسیار بالا در مقایسه با سایر انواع دستگاه های لیزر مو می باشد. منبع نور دستگاه اس اچ آر لامپ زنون بوده و سیستم عملکرد آن به صورت تلفیقی از دو متد IPL و DIODE است. لیزر موهای زائد توسط دستگاه اس اچ آر برای انواع پوست اعم از سفید و تیره بکار گرفته می شود. مزایای لیزر اس اچ آر می تواند شامل مواردی به شرح زیر باشد:

– از بین بردن موهای زائد با دقت و سرعت بالا و اثر بخشی قابل توجه
– درمان موهای نازک و کرکی با طیفی در محدوده ی ف 650- 950 نانومتر
– لیزر موهای زائد کل بدن در کمترین زمان ممکن
– ارائه عملکردی تلفیقی از دایود و الکساندریت جهت اثربخشی بیشتر و بهتر
– دارای تاییدیه FDA, CE و ضمانت قطعات و گارانتی دو ساله
– خنک کنندگی سه برابر بیشتر نسبت به ورژن های قدیمی تر
-راحتی در استفاده و کاربرد آسان
-لیزر موهای زائد بدون ریسک سوختگی
-درمان انواع Acne, pigment, vascular

shr 02

اس اچ آر لیزری پیچیده با توضیحات فنی به خصوصی است اما در حالت کلی تمامی لیزرها عملکردی مشابه داشته و در محل خاصی ایجاد گرما می کنند. این گرما و حرارت بسته به نوع لیزر از طریق سوزاندن، تبخیر کردن، بریدن، ذوب کردن و… باعث از بین رفتن موهای زائد می شود. لیزرهایی که جهت امور زیبایی نیز استفاده میشوند به همین ترتیب عمل کرده و طوری تنظیم می گردند که فقط بر روی بافت خاصی تاثیر بیشتری داشته و بر سایر بافتها کمترین اثر و عارضه را داشته باشند. به عنوان مثال، لیزری که برای از بین بردن مو بکار میرود، ریشه آن را سوزانده اما بر سایر نواحی اطراف پوست تنها اثر گرمایی میگذارد و سبب قرمز شدن آن می شود و فقط در موارد نادری ممکن است باعث سوختگی و یا تاول شود.

تفاوت لیزر shr و دایود

هر دو متد لیزر shr و لیزر دایود متدهایی پرطرفدار و مدرن جهت از بین بردن موهای زائد هستند. با توجه به گسترش روز افزون عمل های زیبایی در جهان، لیزردرمانی نیز در کنار سایر جراحی های پلاستیک برای لاغری، زیبایی پوست و مو و از بین بردن موهای زائد بدن، هم در بین آقایان و هم در بین بانوان طرفداران بسیاری پیدا کرده است.

در فرآیند لیزر موهای زائد، نور لیزری با طول موج معین به وسیله دستگاه لیزر به محل مورد نظر تابیده می شود؛ پرتوی لیزر که قدرت بالایی دارد تا عمق فولیکول موها نفوذ کرده و به مرور زمان رشد موهای زائد آن منطقه را متوقف می کند. معمولاً زدودن موهای زائد در طی یک جلسه لیزر امکان پذیر نیست و برای دستیابی به نتایجی مطلوب بایستی لیزردرمانی طی چند جلسه بر روی محل تعیین شده انجام پذیرد.

shr 04 1

لیزر shr که عبارت کامل آن در زبان فارسی به صورت «حذف سریع موهای زائد» معنی می شود، یکی از شیوه های زیبایی پوست است. در رابطه با مقایسه دایود و shr می توان گفت لیزر shr سرعت بیشتری دارد، در لیزر درمانی به روش shr، بیمار هیچ گونه دردی را حس نمی کند زیرا در این روش پالس هایی که بر پوست بیمار فرستاده می شوند به حدی سریع هستند که بیمار نمی تواند به صورت لحظه ای اثرات آنها را احساس کند.

در متد لیزر دایود، طول موجی که از دستگاه ساطع می شود معادل ۸۰۸ نانومتر و قابل اجرا برای انواع پوست در افراد مختلف می باشد. لیزر دایود مجهز به سیستم خنک کننده است که در طی لیزر درمانی سبب خنک نگه داشته شدن سطح پوست بیمار می شود. به ندرت اتفاق می افتد که استفاده از لیزر دایود با عوارضی همراه باشد، ولی در برخی بیماران ممکن است در ناحیه تحت درمان قرمزی یا تورم به وجود آید که این مشکل با مراجعه به پزشک متخصص پوست و مو برطرف خواهد شد.

یکی از عمده تفاوت های لیزر دایود و اس اچ آر، این است که طول موج دستگاه مربوط به هریک از آنها برای انجام لیزر درمانی متفاوت است. در لیزر دایود طول موج ۸۰۸ نانومتر به کار می رود؛ در حالی که متد لیزر shr برای از بین بردن موهای زائد طول موج ۶۲۰ نانومتری را به کار می گیرد. از این رواست که گفته می شود در مقایسه با سایر متدهای لیزر احتمال ایجاد سوختگی در پوست در متد shr بسیار کم تر است.

از دیگر تفاوت های لیزر به روش های دایود و اس اچ آر می توان به این مورد اشاره کرد که از طریق روش لیزر دایود رشد مجدد موها تا مدت زمان زیادی آغاز نمی شود اما در روش اس اچ آر امکان بازگشت و رشد دوباره موهای زائد بیشتر است؛ به عبارتی میزان نفوذ پذیری در لیزر دایود نسبت به لیزر shr بیشتر است. در هر صورت توصیه می شود پیش از اقدام به لیزر درمانی در این رابطه با پزشک متخصص خود مشورت نمایید.

تفاوت لیزر shr و الکساندرایت

لیزر shr که یک IPL نوری می باشد همانطور که در بالا اشاره شد طول موج ۶۲۰ نانومتری را برای حذف موهای زائد به کار می برد. این طول موج به سهولت در عمق فولیکول موها نفوذ می کند. ليزر اس اچ آر يكي از بي خطر ترين و ایمن ترین دستگاه هاي ليزر موهاي زايد می باشد كه با ایجاد گرما همراه با حرکت های رفت و برگشتي روي پوست، به تعداد معینی پالس در ثانيه تولید و سبب گرم شدن و بدین ترتیب از بين رفتن فوليكول موهای زائد ميشود. همین مسئله پخش گرما در پالس هاي كوچك است که سبب پیشگیري از ایجاد سوختگی در پوست ميشود. اين يكي از فاکتورهاي مثبت دستگاه اس اچ آر مي باشد و آن را براي انواع تيپ هاي پوستي مناسب ساخته است.

تفاوت لیزر shr و الکساندرایت

همچنين به علت همین سيستم پالسي، بیمار در حین انجام لیزر هيچ دردي را احساس نمی کند. بنا به تحقيقات صورت گرفته در این زمینه، ثابت شده است که دادن گرماي كم اما با حركت های رفت و برگشتي، بسيار موثر تر از ایجاد گرماي زياد برای از بین بردن موهای زائد در يك نقطه عمل می کند و به بافت پوست نیز آسيب بسيار كمتري وارد می شود. همانطور که گفته شد روش لیزر اس اچ آر درد کمتری دارد و علت این امر جذب نور کمتر در ملانین مو می باشد.

در مورد مقایسه الکساندرایت و shr می توان گفت:

– احتمال سوختگی در دستگاه اس اچ آر بر خلاف الکساندرایت صفر درصد است.
– برخلاف دستگاه الکساندرایت، shr با احتمال نتیجه گیری بالایی همراه است.
– میزان احساس درد در استفاده از لیزر اس اچ آر به طور قابل توجهی از لیزر الکساندرایت کمتر است.

معایب لیزر اس اچ آر چیست؟

در حالت کلی، تمامی دستگاه های لیزر جهت از بین بردن موهای زائد، گرما را به کار می برند. گاها این گرما سبب سوختگی پوست در برخی بیماران می شود و بروز و ظهور سوختگی های خفیف مسئله ای تقریبا انکار ناپذیر است. اما سازندگان دستگاه اس اچ آر بر این عقیده اند که این دستگاه در مقایسه با سایر دستگاه های لیزر عوارض و خطرات کمتری دارد و حتی بدون درد انجام می گیرد. البته تمام ویژگی های مذکور در مورد لیزر موهای زائد با shr منحصر به دستگاه هایی می باشد که با کیفیت و اصل باشند.راستش دستگاه اس اچ ار هم کلی مزیت توپ و باحل داره هم عیبهای خیلی ضایع، اما معلومه که اگر معایب دستگاه لیزر اس اچ ار روی یک کفه ترازو باشه و معایبش یه طرف من میگم ترازو سمت مزیت هستش چون بیشتره استفاده از دستگاه های تقلبی و بی کیفیت ممکن است منجر به مواجهه با عوارض و خطراتی همچون سوختگی با لیزر و ایجاد لک های پوستی و … شود.

علاوه بر مزایا و معایب لیزر اس اچ آر و تفاوت آن با سایر دستگاه های لیزر موجود در بازار به هنگام خرید لیزر اس اچ آر سوالات دیگری نیز ممکن است در رابطه با این دستگاه در ذهن کاربران وجود داشته باشد، که یکی از مهم‌ترین آنها همان تضمین امن بودن shr است. این شیوه در حال حاضر محبوب‌ترین روش‌ از بین بردن موهای زائد محسوب می شود که از علل مهم محبوبیت آن فرآیند درمانی موثر و بسیار امن لیزر shr است. با لیزر درمانی به روش اس اچ آر می‌توان تا مدت زیادی رشد مو‌های زائد بدن را با تاخیر مواجه کرد. به خاطر روند عملکرد بسیار خاص دستگاه shr که به طور مفصل در بالا به آن اشاره شد، امکان پدید آمدن عوارض و خطرات جانبی همچون آسیب به پوست اطراف مو نیز در این روش تا حد قابل توجهی کاهش می یابد.

shr 01

سوال دومی که احتمال دارد برای بسیاری از افراد داوطلب لیزر درمانی با دستگاه اس اچ آر پیش بیاید در رابطه با ماندگاری اثر لیزر shr و امکان یا عدم امکان رشد مجدد موهای زائد از بین رفته است. در پاسخ به پرسش این افراد بایستی گفت مو‌های زائدی که توسط دستگاه shr تحت لیزر درمانی قرار می گیرند نبایستی مجددا رشد کنند چرا که فولیکول آنها در فرآیند انجام لیزر آسیب دیده و از بین رفته است. اما ممکن است موهای زائدی که در طی لیزر درمانی در حال رشد نبوده‌اند و در اعماق داخلی پوست قرار داشتند در طول مدت درمان تحت تاثیر قرار نگیرند و دوباره رشد کنند.

این امر چندان غیر عادی نیز به نظر نمی رسد به همین سبب نیز هست که در مورد برخی از افراد تحت لیزر درمانی فرایند کامل درمان حتی تا دو سال نیز به طول می انجامد. نکته بسیار مثبت لیزر اس اچ آر این است که پس از انجام آن، نیاز به هیچ استراحتی نیست و بیمار می‌تواند بدون نیاز به اخذ مرخصی، تحت لیزر درمانی قرار گرفته و بلافاصله به امور روزمره و کار خود بپردازد.
یکی دیگر از سوالات رایج در مورد لیزر درمانی به روش اس اچ آر که شاید سوال بسیاری از کاربران نیز باشد، تعداد زیاد جلسات درمان با این متد است.

اگر بخواهیم به طور دقیق و علمی به این سوال پاسخ دهیم باید بگوییم که رشد مو در طی چهار فاز متفاوت انجام می‌شود. این چهار فاز که فازهای کلی چرخه رشد مو محسوب می شوند عبارتند از 1- رشد اولیه، 2- رشد فعال، 3- پسرفت و 4- استراحت. لیزر مو تنها موهای زائدی را تحت تاثیر قرار می دهد که در مرحله دوم یعنی مرحله رشد فعال قرار داشته باشند. علت در نظر گرفتن تعداد جلسات زیاد درمانی نیز همین موضوع است تا تمام موهای زائد در محل مورد نظر از بین بروند. به یاد داشته باشید که قبل از آغاز درمان توسط دستگاه اس اچ آر بهتر است به مدت دو هفته در مقابل نور خورشید قرار نگیرید و همچنین چند مدت پیش از انجام عمل، برخی روش های حذف موهای زائد از جمله بلیچ، واکس و یا کندن آنها را انجام ندهید. پس از اتمام جلسه لیزر درمانی ممکن است شاهد قرمزی پوست در بخش تحت درمان باشید که در این مورد جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و این نواحی پس از چند دقیقه به حالت عادی خود باز خواهند گشت.

برچسب ها:
دیدگاهتان را بنویسید
سوال و نظر خود را در مورد این پست بنویسید.

0 دیدگاه برای پست "عوارض و مزایای دستگاه لیزر اس اچ آر" ارسال شده:

مقالات جدید

flash lamp firstlight ed

0 تا 100 لامپ لیزر (1402)

فلش لامپ لیزر چیست؟

در دستگاه های لیزر پزشکی فلش لامپ لیزر مانند یک پمپاژکننده خون در
این روش می‌تواند روشی غیرتهاجمی و با کمترین عوارض جانبی برای بیماران فراهم کند.

دستگاه‌ هایفو چیست

در کلینیک‌ها و مطب‌های زیبایی کلمه هایفوتراپی را شنیده‌اید، اما منظور از‌ هایفوتراپی و